Miért éppen Alaszka?

 2012.08.21. 18:19

Továbbra sem teljes a bajnokságra készülő Vasas Óbuda női csapatának kerete, mivel a szerződtetni kívánt amerikai légiós elutazott Magyarországról. A maribori játékos-börzén Jókay Zoltán vezetőedző által kiválasztott, Alaszkából érkezett Jackie Matthisen családi okok miatt mégsem fogadta el a számára kínált szerződést. Mivel szélsőütőre továbbra is szükségük van az óbudaiaknak, így kapcsolatban maradtak az amerikai játékos menedzserével, aki ígérete szerint rövidesen újabb jelöltet kínál a Közép-európai Ligától visszalépő együttes számára. (forrás: vasassc.hu)

Címkék: röplabda vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr224724558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyialó 2012.08.21. 23:25:40

Ottó nem mondott itt még le? Vagy csak a válogatott edzői székéről ugrott le? Majd Lalikirály beugrik, mint állás és fizetéshalmozó?

klarinagy 2012.08.22. 08:32:04

Nincs hazai szélsőütő??? Na,ne!!!
süti beállítások módosítása