Célkeresztben a bajnoki döntő!

 2012.04.13. 06:57

Bő egy hét múlva kezdődik a férfibajnokság utolsó szakasza, a finálé. A címvédő Fino-Kaposvár együttese az évek óta második helyezett kecskemétiekkel csatázik majd az egyik fél harmadik győzelméig. A hosszúra nyúlt szünet miatt csak éles helyzetben derül majd ki, mennyire sikerült a formaidőzítés.

Az izgalommentes bajnoki elődöntő óta hazai környezetben készül a Fino legénysége. Demeter György vezetőedző nap mint nap edzéseket vezényel a társaságnak, edzőmérkőzés viszont a legfrissebb hírek szerint már nem lesz az április 21-én, szombaton kezdődő döntőig.

― Sajnos, a próbálkozásaink ellenére a környező országok csapatai közül eggyel sem tudunk találkozni ― mondta Demeter György. ― Ahol még tart a bajnokság, ott most éppen nincs üresjárat, ahol pedig befejeződtek a küzdelmek, ott már nem edzenek a játékosok. Ez a helyzet nem könnyű, de igyekszünk így is jól felkészülni a Kecskemét elleni párharcra. Az alföldiek ebben a tekintetben szerencsésebbek, hiszen a Nagyváraddal kétszer is megmérkőzhetnek a döntőig. A múlt héten a Szerbiából hazatérő Schulcz István segített nekünk néhány tréningen.

Jó hír, hogy mindenki egészséges, egyedül Magyar Bálint bajlódott kisebb betegséggel, de már meggyógyult. Kevésbé örömteli információk érkeztek a juniorválogatottal az ukrajnai Európa-bajnoki selejtezőn szereplő Gergye Rolandról. A fiatal játékos hátsérüléssel küzd, és nem lehet tudni pontosan, mi a baja. Demeter mester úgy fogalmazott, hogy amint hazatér a csapat, Gergyét rögtön megvizsgálják, ugyanis a bajnoki döntőre teljesen fel kellene épülnie.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr44404097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása