Szerda délután a szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár a Fino-Kaposvár férficsapatára. A somogyiak a bajnoki elődöntő harmadik mérkőzésén, Kazincbarcikán lépnek pályára, és ha nyernek, biztosítják döntős szereplésüket. Ha viszont elvesztik veretlenségüket, akkor egy nappal később újra a borsodiak otthonában kell meccset játszaniuk...

Egy jól sikerült Nacsa Gábor-ütéssel ért véget a Kaposvár―Kazincbarcika elődöntő második összecsapása. Az ütőjátékos 41 pontot termelt a két meccsen, a Fino pedig előbb 3:1-ra, majd 3:0-ra verte meg a Vegyészt. A címvédőt így már csak egy lépés választja el a finálétól. A fiatal és lelkes borsodiak nagy csatában verekedték el magukat a legjobb négyig, és Kaposváron is megmutatták, hogy nem érik be ennyivel, szeretnék a végletekig megnehezíteni az esélyesebb ellenfél dolgát. A kazincbarcikai katlanban várhatóan forró pillanatok várnak majd a somogyi legénységre.

― A hazai pálya nyilván sokkal jobb, otthon vagyunk, a megszokott körülmények között tudunk készülni ― mondta a Vegyész edzője, Dudás András. ― A pénteki és a szombati kaposvári mérkőzés is hozzájárult a megfelelő felkészüléshez, a hangos és szépszámú közönség előtt szeretnénk szerdán bizonyítani. Talán kitartunk az elejétől a végéig, és egy jó meccsen megverjük a Kaposvárt.

A szezonkezdet óta veretlen kaposváriak természetesen szeretnék már szerdán befejezni a párharcot. A fiúk hétfőn és kedden is kettőt edzettek, szerdán reggel pedig buszra szállnak, és célba veszik Kazincbarcikát.

― Az a célunk, hogy szerdán este nyerjünk, így a mérkőzés után elindulhassunk haza, ne kelljen másnap túlóráznunk ― fogalmazott Demeter György edző, aki hozzátette: a keret minden tagja egészséges, így a legerősebb összeállításban lép pályára a Fino a borsodi városban.

A bajnoki elődöntő harmadik felvonása szerdán 17 óra 30 perckor kezdődik Kazincbarcikán. A mérkőzésről online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 kazincbarcika rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr104330197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása