Folytatta remek sorozatát a BITT KNRC-Kaposvári Egyetem női csapata. A somogyiak az NB I alapszakaszának 16. fordulójában a vártnál is simábban győztek 3:0-ra a Tatabányai Volán SE otthonában, így továbbra is a hetedik helyen állnak a tabellán.

Az év végi pihenő után fontos idegenbeli mérkőzés várt a Kaposvár együttesére. A nyolc közé jutásért harcoló somogyiak az utolsóelőtti helyen szerénykedő Tatabánya otthonában léptek pályára, egyértelműen a három pont megszerzésének céljával.

A lányok nehezen lendültek játékba, de végül biztosan nyerték az első játszmát. A második és a harmadik szettben sem változott a forgatókönyv: a BITT már az elején két-három ponttal ellépett, a végén pedig rátett még egy lapáttal, és biztosította a sima sikert. A látogatók alig egy óra alatt győztek 3:0-ra, ezzel újabb értékes három bajnoki ponttal gazdagodtak. Pálfy Marianna edző a keret minden játékosának lehetőséget adott az újesztendő első bajnoki találkozóján.

― Minden szettben más-más variációt próbáltunk ki a pályán, és így is az az eredmény született, amire számítottunk ― mondta Pálfy Marianna a lefújás után. ― Örülünk a fontos diadalnak, az előttünk álló mérkőzéseken pedig megpróbáljuk megnehezíteni a tabellán előttünk álló csapatok dolgát.

A lányokra a következő hétvégén duplaforduló vár: pénteken 17 órakor a bajnok Budapest SE elleni hazai találkozó következik, vasárnap pedig az ugyancsak jó erőkből álló Újpesti TE vendégei lesznek a kaposváriak a fővárosban.

NB I, nők, alapszakasz, 16. forduló
Tatabányai Volán SE ― BITT KNRC-Kaposvári Egyetem 0:3 (―20, ―17, ―16)

(forrás: kapos.hu)

Címkék: volán bajnokság tatabánya kaposvár röplabda nb1 bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr723528929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása