Vasárnap, déli harangszóra kezdi meg 2012-es bajnoki szereplését a Fino-Kaposvár. A bajnok és kupagyőztes férficsapatunk rögtön rangadót játszik a Dággal, de a megfelelő összpontosítás meghozhatja a magabiztos sikert a somogyiak számára.

― Az edzéseken keményen dolgozunk. A csapatösszetartás jó, és a mesterünk, Gyuri bá is jól felkészít minket. Ez a papírforma szerint így alakult ― mondta Magyar Bálint.

Röviden talán így lehetne összefoglalni a Kaposvár őszi szereplését. A nyáron alaposan átalakult együttes veretlenül vezeti a tabellát, és a fiúk kedd óta már készülnek az alapszakasz folytatására. A két ünnep között a klub három fiatal reménysége a juniorválogatott tagjaként egy kecskeméti nemzetközi tornán szerepelt. Mérsékelt sikerrel...

― Szerintem elég sokat tettünk hozzá, már amennyit lehetett. Ez is egy csapat, többet kellene készülnünk közösen... Négy meccs alatt sajnos csak egy szettet nyertünk, ennyire tellett. Én azt mondom, hogy ennyi felkészüléssel nem lehet ennél többet elérni ― nyilatkozta Gergye Roland.

A Kaposvár januári programja elég sűrű lesz, összesen öt bajnoki találkozó és egy Magyar Kupa-mérkőzés vár a társaságra, amely vasárnap 12 órától a Dág ellen játssza idei első bajnoki mérkőzését. Gergye Roland azt mondja: nem okoz majd problémát a szokatlanul korai kezdés, és az újabb, sorrendben immár 14. siker sem marad el. A belépés ezúttal is ingyenes.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr393525303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása