November 30-án a Városi Sportcsarnokban rendezték meg a leány röplabda diákolimpia VI. korcsoportjában Bács Kiskun Megye kalocsai selejtezőtornáját, ahol a három városi középiskola mellett a kunszentmiklósi gimnázium vett részt. A három kalocsai csapat a komplett Kalocsai SE serdülőcsapatát felvonultatta, de rajtuk kívül is alig akadt, akinek ne Kováts Ágnes lett volna a nevelőedzője.

A mérkőzések folyamán az egymást jól ismerő KSE-tagok voltak csapataik meghatározó játékosai, ennek ellenére meglepő volt, hogy a Kossuth és a Dózsa csapata is fegyelmezetlenül játszva képtelen volt kivenni a játékból a Szent István egyetlen igazi erősségét, Zsinka Viktóriát, aki remekül koncentrálva, szinte egyedül a hátán vitte a csapatát, amely ezáltal meg is nyertek a selejtezőtornát. A nagy küzdelemben az első és a második helyezett jutott tovább a megyei fordulóba.

A végeredmény

1. Szent István Gimnázium, Kalocsa
2. Kossuth Zsuzsanna Humán és Kereskedelmi Szakközépiskola, Szakiskola, Kalocsa
3. Dózsa György Gazdasági, Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola, Kalocsa
4. Baksay Sándor Református Gimnázium, Kunszentmiklós

Címkék: röplabda kalocsa diákolimpia utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr863442357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása