A Kalo-Méh-Kecskeméti SE 3:0-ra győzött a MAFC-BME-Mapei otthonában a férfi NB I alapszakaszának hetedik fordulójában. A háromjátszmás meccsen csak a harmadik szett volt szoros.

— Az első játszmában, az első technikai időnél nyolc-háromra vezetett az ellenfél, mert körbeütöttük a pályát — Gyurkó Sándor, a Kecskemét edzője. — Utána lehiggadt a társaság, amit lehetett, pontra váltottak, szépen felzárkóztunk, sőt a második technikai időnél már kettővel mi vezettünk. A második játszmában minden labdát megfogtunk, pontokat érő blokkokat hoztunk, a MAFC hosszú időn keresztül nem tudott támadni.

A harmadik felvonásban Csala Bernátot lehozta Gyurkó mester, emiatt talán kicsit bizonytalanabb lett az alföldiek nyitásfogadása, de szorosan ezt a játszmát is sikerült megnyernie a látogatónak.

— Igazából nem emelnék ki senkit, inkább azt mondanám, annak örülök, hogy az öltözőben megbeszélteket maradéktalanul betartották a srácok — értékelt a tréner. — Azt kértem, hogy a blokkokat precízen húzzuk fel, mert ebben a kis teremben nem tudtuk volna visszahozni a labdát, ha elpattan. Nagyon sok pontot érő blokkot tudtunk hozni, ami nem egy személy feladata, hanem az egész csapaté. A MAFC-cal sokat szenvedtünk korábban, ezért is örülök, hogy ezt a meccset most vesztett játszma nélkül tudtuk megnyerni.

NB I, férfiak, alapszakasz, 7. forduló
MAFC-BME-Mapei — Kalo-Méh-Kecskeméti SE 0:3 (—19, —16, —26)

(forrás: kesport.hu)

Címkék: bajnokság kecskemét röplabda nb1 mafc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr53322723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása