Mivel az NB II-es klubok számára az utánpótlás terén nem kötelező minden korosztályban csapatot indítani, ezért csak az Országos Serdülő Bajnokságba nevezett a Kalocsai SE. Mindezek ellenére az eggyel fiatalabb gyermekcsapat versenyeztetése is fontos, velük különböző meghívásos tornákon vesznek részt.

Az idei szezon első ilyen versenye volt a veszprémi Báthory Kupa. A hat csapat részvételével rendezett torna két darab hármas csoportban indult. A nagypályával és a hatfős csapatlétszámmal egyelőre csak ismerkedő kalocsai együttes a nehezebb csoportba került, a két döntős együttes mellé sorolták. A Sümeg ellen nem sok esélye volt a csapatnak, de a második meccsen az Ikrény ellen már két szoros szettben kapott ki. Csoportja harmadik helyezettjeként a Tatabánya ellen játszott a Kalocsa az ötödik helyért. Egy szoros és izgalmas mérkőzésen 2:1-re sikerült nyernie a KSE-nek, és ezzel az ötödik helyen végzett.

Címkék: röplabda kalocsa utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr173277876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sifa92 2011.10.04. 21:21:35

képzeljétek ma meg,kostoltam az uj hell a lurdy házban!mostmár tudom hogy miért iszik minden sztár olyat!!!:)

olyan8 2011.10.04. 22:25:32

@sifa92: Jól van, ennek nagyon örülök.
süti beállítások módosítása