„Egy MVP-nek mindent lehet!”

 2011.10.03. 20:46

A Leeds Carnegie hazai pályán 3:0-ra nyert a London Lynx ellen az angol férfi élvonal, a Super 8 alapszakaszának második fordulójában. A mezőny legjobbja Herczeg Roland volt, mégis Tóth Milánt választották!

A mérkőzés statisztikája ide kattintva megtekinthető!

Tóth Milán exkluzív beszámolója a hunvolley.blog számára!

— Szombaton a London Lynx gárdáját fogadtuk hazai környezetben, és az elvárásoknak megfelelően hoztuk a kötelezőt. Az első szett nem hozott sok izgalmat, hiszen mindkét csapat tapogatózott, kerestük egymás gyenge pontjait. Herczeg Roland már az első labdamenettől kezdve sokat vállalt: nyitásban, fogadásban és támadásban is remekelt. Az első szettet végül 25:22-re nyertük, az utolsó pontot Herczeg szerezte, aki egy követőfigura végén kíméletlenül bevágta a labdát négy méterre.

— A második felvonásban már többet hibázott az ellenfél, de mi is sok nyitást rontottunk, így a szett közepéig fej-fej mellett haladtak a csapatok. 16:14-nél aztán megráztuk magunkat, jó nyitások és blokkok következtek a részünkről, az ellenfél pedig már nem tudott újítani (25:18). Mindenféleképpen szerettük volna befejezni a mérkőzést a harmadik szettben, ennek megfelelően koncentráltan, higgadtan röplabdáztunk. Már a szett elején három-négypontos előnyre tettünk szert, amelyet a játékrész végére hét pontra sikerült növelnünk (25:18).

— Herczeg az egész mérkőzésen kitűnően röplabdázott, egyértelműen ő volt a csapat legjobbja a maga 15 pontjával. Több remek pontot is szerzett, öröm volt nézni a játékát. Azonban nem lehetett teljesen elégedett, hiszen a mérkőzés legjobbjának engem választottak (miután beajánlottam magamat), így az egyhetes csillagszórózás után most egy hétig azt hallgathatom, hogy egy MVP-nek mindent lehet...

Címkék: anglia légió röplabda légiós leeds

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr593276264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása