Hazai pályán folytatja szereplését a Sümegi RE a férfi NB I-ben. A bakonyiak az alapszakasz második fordulójában a Dági KSE csapatát fogadják.

Az idénynyitón a Kazincbarcika otthonában kezdett a Sümeg, ahol három szettben maradt alul.

– Rögvest a bajnokság elején két kőkemény csapattal kell szembenéznünk – hangsúlyozta Fehér Tibor, a sümegi együttes szakvezetője. – A kazincbarcikai szereplésünk igen tanulságos volt, de az ott látottak, tapasztaltak alapján tudunk előremutató munkát végezni. – Szombati riválisunk alapjátéka igen stabil. A csapat egyik legnagyobb erénye, hogy bárki ellen egészséges önbizalommal áll oda, és nem ismer legyőzhetetlen ellenfelet. Az viszont mellettünk szól, hogy hazai pályán játszunk, és alakuló együttesünk összetartó ereje már most példamutató.

A tréner elmondta, a héten tisztességesen dolgozott a társaság, és a játékosok hozzáállására egy szava sem lehet annak dacára, hogy a többség munka és iskola mellett vállalta a szereplést.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

A hunvolley.blog csütörtökön interjút közölt Mészáros Péterrel arról, hogy miért hiúsult meg a sümegi edzői szerepvállalása. Szerettük volna megszólaltatni Rédei János klubelnököt is, ő azonban egy nap türelmet kért, és kapott, mivel elmondta, írásban akarja értesíteni Mészárost, és miután ez megvolt, akkor szeretne nyilatkozni. Hozzátette: furcsa lenne, ha az érintett egy cikkből tudná meg a döntést, ezt mindenképpen szeretné elkerülni, mert annál sokkal többre tartja, sokkal jobban tiszteli őt. Rédei pénteken nem jelentkezett... Korábban csak annyit mondott, minden úgy volt, ahogy Mészáros Péter elmondta, tehát korrekt a tájékoztatása. Hozzátette: a Sümeg edzője a 2011–2012-es szezonban Fehér Tibor lesz!

Címkék: mészáros röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr723233656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása