A hírek szerint meggyengül a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Fino-Kaposvár játékoskerete. Ezt kihasználhatja az elmúlt négy szezonban ezüstérmes Kecskemét, és megszerezheti története harmadik bajnoki címét. Az alföldi klubnál egyelőre óvatosan tervezgetik a szezont.

Kevés konkrétummal tudott szolgálni Breszkó András, a Kalo-Méh-Kecskeméti SE szakosztályvezetője, hiszen jelenleg a klubnál és a támogatóknál is dübörög a nyári szünet. Az biztosnak tűnik, hogy a makacs vállsérüléssel bajlódó, lejárt szerződésű Tóth II Gáborral nem hosszabbítanak. A korelnök, Somodi István marad, ahogyan egy kivétellel a legutóbbi szezon keretének többi tagjával is szóbeli megállapodás van. A kakukktojás Hatvany Zsolt, akinek lejárt a kölcsönadása, tehát visszatért a Dunaferrhez, ahol élő szerződése van. Az ő sorsa egyelőre bizonytalan.

Hosszú-hosszú évek után most változhat a játékos-áramlás iránya, a hírek szerint ugyanis azok a kecskeméti röplabdázók, akik legutóbb a Kaposvár színeiben játszottak, most hazatérnének. Egyik csapat sem indul a nemzetközi sorozatokban, így már a somogyi együttes sem annyira vonzó. A sajtóban Kaszap Tamás és Németh Ferenc neve látott napvilágot, de állítólag hozzájuk hasonlóan Szabó Alpár is visszatérne nevelőegyesületébe, ha nem jön össze a külföldi szerződés.

– Karagics Mátyás edző kihozta a maximumot a csapatból – beszélt az elmúlt szezonról a hunvolley.blog érdeklődésére Breszkó András. – Egyetlen univerzális cserénk volt, Bokor Gábor, ez okozta a legnagyobb problémát. A következő idényben is kis pénzből gazdálkodunk, de szeretném, ha augusztus elején már komplett keretünk lenne. Sokáig nem tudunk várni, időben kell lépnünk, ezért a terveink szerint két hét múlva már több konkrétumot közölhetünk, és összeáll a költségvetésünk is.

Címkék: kecskemét röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr43005829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása