Nincs könnyű helyzetben Karagics Mátyás, a Kalo-Méh-Kecskeméti SE férfi csapatának edzője, hiszen sok a sérült a Kaposvár elleni bajnoki döntőre készülő csapatában, ezen kívül ingáznia is kell Dunaújváros és a somogyi megyeszékhely között. Újvárosban ugyanis két együttest is irányít az V. korcsoportos diákolimpia országos döntőjében. Úgy tűnik, a mesternek húzós napja lesz.

„Bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom – sóhajtott fel a tréner. – A legnagyobb baj ugyanis az, hogy az elmúlt tíz napban ránk járt a rúd. Somodi Istvánnak a Dunaferr elleni elődöntő utolsó meccsén megsérült a jobb kezén a mutatóujja, azóta bajlódik vele. Aztán jött Dorcsák Lajos sérülése, neki edzés közben zúzódott három ujja, szerdán vették le róla a gipszet. De ez még nem minden! Az elmúlt hétvégén Rapi Róbertnek megharapta a kutya a jobb kezét, a sebet össze kellett varrni. Jantovics Róbertnek megsérült a válla, Erki Milán a diákolimpia országos döntőjén szerepel, Szappanos Dávid már nem vállalja a meccseket, érettségire készül. Az ütő Tóth Gábor még mindig csak a bal kezét tudja használni. Lassan ott tartunk, hogy nekem kell beállnom.”

Az alföldi csapat olyan gyakorlatokat végez, ahol elsősorban a lábra van szükség. „Az is megfordult a fejemben, hogy a második számú feladót, Hatvany Zsoltot ütőposzton szerepeltetem – folytatta Karagics. – Nem lenne idegen számára, régen ütő volt. Lehet, hogy lesz olyan játékosom, akinek összeszorított fogakkal, a fájdalmat tűrve kell játszania péntek este. Egyébként nagy a harci kedv a csapatnál, jó erőben vannak a srácok. Bízom abban, hogy a szerdai második meccsre már a sérültek is jobban lesznek.”

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét kaposvár röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr482828319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása