Az MRSZ ma, azaz március 29-én, kedden 16 órától egyeztető megbeszélést tart a következő bajnokság versenykiírásával kapcsolatban. Az erre vonatkozó, eddig beérkezett javaslatokat hétfőn kiküldték a csapatoknak. Ide kattintva megtekinthető! Egy héttel korábban a Játékvezetői Testület küldte ki annak az elvi rendszernek a leírását, amelyet az elszámolással kapcsolatban dolgozott ki. Ide kattintva megtekinthető!

Címkék: röplabda javaslatok versenykiírás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr852781085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peckás Géza 2011.03.30. 20:09:13

Nem mindegy mit egyeztet a sok idióta? Úgysem úgy lesz...

olyan8 2011.03.30. 22:18:04

Nem mindegy. Az egyeztetésen a szövetség és a csapatok képviselői vettek részt. Nem tudom, hogy ebből kire gondoltál, mint idióták, de hogy nem mindegy, hogy mi az egyeztetés eredménye az biztos. Bár én is vettem már részt ilyen egyeztetésen (kevés eredménnyel) de úgy gondolom, hogy a Versenykiírást, mint minden évben a honi röplabdázás egyik legfontosabb dokumentumát a csapatok közreműködésével kell összeállítani. Elhiszem, hogy már sokan pesszimistán, sokan apatikusan szemlélik ezt a folyamatot (hogy milyen okokból az is megérne egy misét) és ez kábé meg is határozza a részvételi hajlandóságot, ami meg sajnos az egész kiírás elfogadását nehezíti meg.
És hogy úgysem úgy lesz-e? Nem is lehet minden úgy ahogy a csapatok szeretnék. Bár alapvetően közös érdekeik vannak a csapatoknak és a szövetségnek, de azért a részletekben rejlő és a csapatokat közvetlenül érintő problémákat (sok belőlük egyértelműen pénz kérdés, és sok szervezési probléma is van) mégiscsak az egyesületek tudják a kiírásban korrigáltatni.

Az "új seprűnek" egyébként is meg kell adni az esélyt, hogy változás lesz e tekintetben is.
süti beállítások módosítása