Az NRK-Nyíregyháza 3:1-re győzött az Albrecht-Miskolci VSC-MISI otthonában a női Extraliga 5-8. helyéért zajló rájátszásának második mérkőzésén. A szabolcsiak ezzel a sikerrel 2:0-ra megnyerték a párharcot, így hatodiknál már nem végezhetnek rosszabb helyen.

A szombati meccsen hasonló forgatókönyvet alkalmaztak a csapatok, mint a szerdai összecsapáson. Ezúttal is szoros csatában nyerte az első, majd a második szettet a nyírségi együttes, majd kísértetiesen hasonló módon a harmadik játszmát elbukta.

A folytatásban nyitásban és szervafogadásban is jelentősen javult a látogató, amely a negyedik felvonásban ismét felülmúlta a házigazdát, így megnyerte a párharcot, és hatodiknál nem végezhet rosszabb helyen a szezon végén.

Extraliga, nők, rájátszás, az 5-8. helyért, 2. mérkőzés

Albrecht-Miskolci VSC-MISI – NRK-Nyíregyháza 1:3 (–25, –21, 18, –20)
Miskolc, 200 néző. Játékvezetők: Horváth M., Farkas L.
Miskolc: Rédei, Csarkó, Leidgeb, Szabó B., Kovács E., Szajkó. Csere: Nagy Zs. (liberó), Kiss V., Oláh Cs., Mosonyi, Sitkei. Edző: Toma Sándor
Nyíregyháza: Erdős Zs., Katona B., Roma F., Poór A., Ilyés B., Erdősné. Csere: Petróczi (liberó), Janetka, Pető T. Edző: Kőhalmi Richárd

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2:0, a Nyíregyháza javára.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Kőhalmi Richárd: – Tudtam, hogy nehéz, öldöklő csata lesz, ami igazolódott is. Nagyon örülök, hogy nem kellett keddre tolni a döntést, gratulálok a csapatnak a kettős győzelemhez. Ezzel teljesítettük a szezon előtt meghatározott célt.

(forrás: Szabolcs Online)

Címkék: miskolc nyíregyháza röplabda mvsc nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr332754745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása