A lányok és a fiúk mezőnyében is a sümegi Ramassetter Vince Általános Iskola csapata nyerte a IV. korcsoportos diákolimpia Veszprém megyei selejtezőjét, amelyet az elmúlt hétvégén rendeztek.

A fiúknál megyei bajnokként jutott az elődöntőbe a sümegi csapat. A lányok egy magas színvonalú nyolccsapatos tornán mérték össze tudásukat, két négyes csoportban kezdték meg a küzdelmeket. Az idei tanév eddigi eredményei alapján csoportonként két-két csapatot emeltek ki a szervezők. A döntés jónak bizonyult, a négyes körmérkőzéses döntőbe a kiemeltek közül a Veszprém Báthory, a Tapolca, a Dabronc és a Sümeg is bekerült. A négy egyforma képességű csapat megyei döntőhöz méltó versenyt produkált. A pillanatnyi formaidőzítés a sümegieknek sikerült a legjobban. Minden mérkőzésüket megnyerve lettek megyei bajnokok, és résztvevői a Vas megyei elődöntőnek, ahol a várható ellenfelek Vas és Baranya megye legjobbjai lesznek. Még áll a zászló a Báthory iskolának is, amely a selejtezőágon szintén elődöntős lehet, sőt szép lenne, ha mindkét együttes ott lehetne Debrecenben, a júniusi országos döntőn.

Diákolimpia, IV. korcsoport, Veszprém megyei selejtező
Fiúk
1. Sümeg, Ramassetter Vince Általános Iskola (edző: Kaposi Józsefné)
Lányok
1. Sümeg, Ramassetter Vince Általános Iskola (Szabó Tamás)
2. Veszprém, Báthory István Általános (Bácskai Sándorné)
3. Dabronc, Fekete István Általános Iskola (Badacsonyi Győző)
4. Tapolca (Meilinger Zoltán)

Címkék: röplabda diákolimpia utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr902723389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása