A jövő héten az Újpest elleni párviadallal folytatja a női Extraligát az NRK-Nyíregyháza. A tét nem kicsi, hiszen a rájátszás negyeddöntőjében az egyik csapat két győzelméig tart a párharc, és aki sikerrel jár, az a legjobb négy között folytatja, a vesztes pedig az 5-8. helyért küzdhet.

A sokszoros bajnok és kupagyőztes NRK tavaly az ötödik helyen zárt, most a négy közé jutás nagy bravúrt jelentene. Mint ismert, a Kőhalmi Richárd vezette együttes hadra fogható kerete az elmúlt időszakban alaposan meggyengült. Megsérült Bodnár Nerina, szakadt térdszalagját a napokban kell műteni. Kapuvári Melinda éppen a fővárosi riválishoz igazolt, majd a Nyíregyházi Főiskola SE-től átigazolt Roma Flóra bokája ment ki. Jöttek még betegségek, majd Katona Brigitta vállsérülése. És még nincs vége!

„Szegény embert még az ág is jobban húzza – kezdte nem túl bizakodó hangon Kőhalmi Richárd. – A hétvégén rendezték a VI. korcsoport diákolimpia döntőjét, a nyitónapon, pénteken Sitku Tamara bokája sérült meg, nem is tudott pályára lépni a többi meccsen. Pető Tamarának az ujja szállt el, ő még játszott, ám teljesítményét nagyban befolyásolta sérülése. Ilyen pechszéria után fogadjuk kedden az újpestieket, őszintén szólva nem túl biztató a helyzetünk. Természetesen nem adjuk fel, összeszorított fogakkal, a végsőkig fogunk küzdeni.”

A sorozat tehát kedden Nyíregyházán rajtol, csütörtökön Újpesten folytatódik. A szabolcsiak nagyon remélik, hogy szombaton még vendégül láthatják a fővárosiakat.

(forrás: Szabolcs Online)

Címkék: nyíregyháza röplabda ute újpest nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr362681274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása