A férfi Extraliga 5-9. helyéért zajló középszakaszában megint duplaforduló következik. A Company Nyelviskola-Veszprémi RC pénteken két kulcsembere nélkül látogat a Dág otthonába, vasárnap viszont valószínűleg már teljes kerettel fogadja a Szegedet.

A Veszprém az elmúlt héten kellemetlen fiaskóba szaladt bele a MAFC otthonában. A nem várt vereség után Nyári Sándor edző úgy nyilatkozott, el kell gondolkodnia a folytatáson. „Ez a nyilatkozat abszolút tükrözte az akkori lelkiállapotomat – kezdte a mester. – Azóta már lehiggadtam, és meg kell mondjam, rengeteget gondolkodtam. Szerintem elérhetőek a céljaink, a negyedik-hatodik hely egyikének megszerzése, csak kissé rapszodikus a csapat tudásfedezete.”

Az edző hozzátette, szó sincs róla, hogy bármit is feladna, sőt a kudarc inkább megerősítette abban, hogy továbbra is Veszprémben kell dolgoznia. „A hétvégi duplafordulóban újabb esélyt kapunk rá, hogy az ötödik helyünket biztosítsuk – magyarázta Nyári Sándor. – Nos, Dágon nehéz dolgunk lesz. A pénteki összecsapáson ugyanis munkahelyi elfoglaltság miatt nem szerepelhet Cziczó Gábor, és a bokasérüléssel bajlódó Németh Ervin sem. Talán vasárnap, a Szeged elleni hazai ütközetre már teljes lesz a keretünk.”

Az NB I-es Sümeg vasárnap a székesfehérvári Kodolányi csapatát látja vendégül, és a kispadon most először ott lesz a klub szakmai igazgatója, Botos Ferenc is. „A nyíregyházi győzelem után kiderült, az idei évünk jobb, mint a tavalyi, nem kell a kiesés ellen harcolnunk, megvetettük a lábunkat a középmezőnyben – mondta Markó Gábor, a Sümeg játékos-edzője. – Ezután már a legfontosabb, hogy nézőinket kiszolgáljuk, és minél több győzelemmel örvendeztessük meg őket. Egységes, fiatal gárdát fogadunk, óva intek bárkit is az elbizakodottságtól.”

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda fehérvár sümeg kodolányi extraliga dág vrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr72652670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása