Duplaforduló következik a női Extraligában, tehát a hétvégén nagyüzem lesz a nyíregyházi csapatoknál is. Az NRK a tabella élmezőnyében, a Főiskola SE pedig a legvégén tartózkodik.

Az eddig fényesen szereplő NRK-Nyíregyháza rázós összecsapások elé néz, két éremesélyessel csatázik: előbb a Vasas otthonában vizitál, utóbb a Gödöllőt fogadja a Bujtosi Szabadidőcsarnokban. „Evés közben jön meg az étvágy, a rangadónak számító mérkőzések közül az egyiket mindenképpen szeretnénk megnyerni – taglalta Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – Ugyanakkor elsősorban a játék minősége a fontos, ha mindez a BSE ellen látott tűzzel és ambícióval párosul, nagy probléma már nem lehet. Nem dőlhetünk hátra, viszont nincs győzelmi kényszer a társaságon, ettől függetlenül a legjobb teljesítményre törekszünk.”

A Nyíregyházi Főiskola SE már hét közben rákészült a macerásnak ígérkező programra. A szerdán, Kalocsán letudott kupavisszavágóról (3:0) csütörtök hajnali kettőkor érkezett vissza a csapat, amely a könnyen kiharcolt a továbbjutás után a bajnokságban hasonló sikerélményt remél. A menetrend szerint pénteken az Újpest érkezik a Tiszavasvári úti terembe, eztán a MÁV Előre elleni idegenbeli túra következik. „Természetesen azt várom, hogy megszülessen végre az első győzelmünk – fogalmazott tömören és velősen Kolozsi János, edző. – Úgy érzem, mindkét mérkőzésen lesz keresnivalónk. Ennek érdekében a tavasszal mutatott formát kell hoznunk, amikor az Újpestet sikerült 3:2-re legyőznünk, jóllehet azóta sok minden változott. A hatodik és a hetedik helyezettel, vagyis a táblázaton közvetlenül előttünk állókkal játszunk, talán ezek azok a meccsek, amelyeken villantani lehet. Jó lenne, ha péntek este minél több szurkoló segítene bennünket, belépő most sincs!”

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda főiskola extraliga nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr782422665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása