A bajnoki negyeddöntő második mérkőzését is megnyerte a Fino-Kaposvár férficsapata. A somogyiak az első találkozóhoz hasonlóan magabiztosan győztek a Csepel ellen 3:0-ra, így már 2:0-ra vezetnek az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharcban. A fővárosi összecsapás 61 percig tartott, folytatás hétfő este.

A friss kupagyőztes és bajnoki címvédő kaposváriak a csütörtök esti első mérkőzésen megadták az alaphangot a folytatásra. A Fino akkor magabiztosan nyert 3:0-ra, Demeter György vezetőedző pedig minden játékosának lehetőséget adott, akit nevezett a találkozóra. Vasárnap délután, Csepelen sem változott a helyzet: pontosan úgy alakult a forgatókönyv, mint a somogyi megyeszékhelyen.

Az első szettben eleinte még tartotta magát a hazai együttes, a második technikai szünetben aztán már kilenc pont volt a két együttes közti különbség, és a Kaposvár végül 25:17-re nyert (0:1). A térfélcsere után is a látogatók irányítottak: a jó kezdés után a folytatásban is szorgosan termelték a pontokat, ellenfelük pedig mindössze 15-ig jutott (0:2). A harmadik játékrészben sem adta fel a Csepel, és ebben a játszmában sikerült tisztes távolból követnie a dunántúli gárdát. A 25:19-es sikerrel kialakult a 3:0-s végeredmény is. A győztes csapatban Nacsa Gábor 13, Gergye Roland pedig 12 pontig jutott.

A párharc hétfő este fél héttől, a kaposvári Városi Sportcsarnokban folytatódik, és a Fino vélhetően megszerzi majd a négy közé jutáshoz szükséges harmadik győzelmet is.

NB I, férfiak, negyeddöntő, 2. mérkőzés

Csepeli RC ― Fino-Kaposvár 0:3 (―17, ―15, ―19)

Csepel, 100 néző. Játékvezetők: László É., Pőcze
Csepel: Buzás 1, Kunert 7, Rajmüller 2, Sow 10, Daróczi 7, Pajor 2. Csere: Fogl (libero). Edző: Tamás Zoltán
Kaposvár: Gergye 12, Szabó A. 2, Magyar B. 7, Geiger 6, Nagy J. 6, Nacsa 13. Csere: Dömötör, Deák (liberók), Lesznyik 3, Bozóki, ifj. Laszczik, Vajda 2. Edző: Demeter György

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 5:8, 7:16, 14:21. 2. játszma: 3:8, 7:16, 11:21. 3. játszma: 6:8, 12:16, 15:21

A mérkőzés statisztikája ide kattintva megtekinthető!

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2:0, a Kaposvár javára.

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Tamás Zoltán:
― Úgy érzem, hogy ezen a mérkőzésen tettünk egy lépést előre. Ha a megbeszélt taktikát a jövőben is sikerül betartanunk, akkor tovább is fejlődhetünk még.
Demeter György: ― Örülök, hogy minden játékosnak lehetőséget adhattam és annak is, hogy megvan az újabb kötelező győzelem. A harmadik összecsapáson pedig le kell zárnunk a párharcot.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság csepel kaposvár röplabda nb1 rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr204211646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása