Újabb Palota-aranyérem!

 2012.09.09. 18:43

A Palota RSC nyerte a Balaton Kupát. A 46. alkalommal megrendezett veszprémi női felkészülési torna második helyén a Kaposvár végzett, harmadik a házigazda VESC, negyedik pedig a szombathelyi Vasi Sportakadémia lett.

A formálódó kaposvári együttes a Palota RSC elleni rangadóval kezdte meg szereplését vasárnap reggel. A fővárosiak egy hete megnyerték az I. Szalayné Sebők Éva-emléktornát, és ezúttal is győzni tudott, nagy csatában 2-1-re.

A folytatásban már könnyebb dolga volt a játékba lendülő somogyi alakulatnak: a házigazda Veszprém és a szombathelyi VSA ellen is 3:0-ra győzött a KNRC-Kaposvári Egyetem, ezzel a második helyen fejezte be a küzdelmet. A tornát a Palota nyerte.

— Új összeállításban léptünk pályára ezen a tornán, és folyamatosan javuló játékot nyújtottunk — összegzett Pálfy Marianna, a kaposváriak edzője. — Július vége óta edzünk, és fontos volt, hogy most már mérkőzéseket is játsszunk. Ez a nap elérte célját, elégedett vagyok a lányok hozzáállásával és szereplésével. Ha nem az első meccset játszottuk volna a Palotával, talán az első hely is összejöhetett volna, de így sem vagyunk elégedetlenek.

A kaposvári lányok két hét múlva az ifjúsági-válogatott ellen játsszák első bajnoki mérkőzésüket Dömsödön. Ezt követi a TF elleni, idegenbeli rangadó, majd október első hétvégéjén az első hazai összecsapás, a Veszprém ellen. A csapat szeretné az első nyolcban zárni a pontvadászatot.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: balaton veszprém palota kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr674764959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása