A hunvolley.blog korábbi értesülései ellenére mégsem a távozó Jókay Zoltán eddigi segítője, Hollósy László lesz a női felnőtt válogatott szövetségi kapitánya. Úgy tudjuk, a jelenlegi kaotikus helyzetben nem vállalta, bár a szövetségből felkérték.

Kicsit furcsa, hogy ehhez az egészhez nem adja a nevét, inkább a klubcsapatára koncentrál, hiszen mindkét helyen, a szövetségben és a TFSE-KRA-nál is ugyanaz a főnök...

Állítólag a szövetség 15 játékosnak kért játékengedélyt az Európa-bajnoki selejtezőre, de érdekes lehet, hogy a gödöllőiek három játékosa inkább a franciaországi felkészülési tornára menne a budaörsi válogatott esemény idején. Széles Petra már le is monda még Jókay Zoltánnál a válogatottságot.

A magyar válogatott kerete (elvileg)
Miklai Zsanett, Dékány Bernadett, Molcsányi Rita, Tálas Zsuzsanna, Vacsi Evelin, Pallag Ágnes, Kriegel Éva, Takács Zsófia, Szakmáry Gréta, Sándor Renáta, Szívós Mária, Liliom Rita, Milovits Júlia, Széles Petra, Csengeri Petra

Címkék: magyar magyarország válogatott röplabda jókay hollósy

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr84727234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pensator 2012.08.23. 14:36:07

De miért nevezte a szövetség Csengeri Petrát! Hiszen Ő még tavasszal lemondta egész évre a válogatott keret tagságot egy egészségügyi rehabilitációs program miatt! Ennyire nincs magyar játáékos?

Sanyialó 2012.08.23. 18:20:52

Horváth Dórát sem látom benne, pedig családi szálak is vannak a szöviben! Ennyit ér a címeres mez?
süti beállítások módosítása