Lemondott Jókay Zoltán!

 2012.08.22. 09:06

A hunvolley.blog értesülései szerint bő két héttel az Európa-bajnoki selejtező kezdete előtt lemondott Jókay Zoltán, a női felnőtt válogatott szövetségi kapitánya. Úgy tudjuk, utódja az eddigi másodedző, Hollósy László lesz.

Farkas Mihály irányításával a körülményekhez képest jól szerepelt a nemzeti csapat, amely Jókay első idényében is bíztatóan szerepelt, hiszen az Euroligában négy meccset nyert, és a csoportban megelőzte Izraelt. A folytatás már teljes kudarcot hozott, hiszen az olimpiai előselejtező-tornától és az idei Euroligától is nyeretlenül búcsúzott a magyar együttes.

Az Európa-bajnoki selejtezőben Bulgária, Csehország és Lettország lesz a magyar nők ellenfele. Az első tornát szeptember 7-9. között Várnában, a második tornát szeptember 13-16. között Budaörsön rendezik.

Címkék: magyar magyarország válogatott röplabda jókay

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr584725385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása