Augusztus 13-án kezdi a felkészülést a következő évadra a kaposvári bajnok és Magyar Kupa-kupagyőztes férficsapat. A somogyiak hazai környezetben dolgoznak majd, a Közép-európai Liga küzdelmei pedig szeptember végén rajtolnak.

Demeter György legénysége az első két mérkőzését hazai környezetben játssza két erős gárda, a szlovén ACH Volley Ljubljana (a korábbi Bajnokok Ligája elődöntős) és az osztrák SK Posojilnica Aich/Dob ellen, majd a szlovák VK Chemes Humenné otthonába látogat.

A játékoskeret még formálódik: néhány röplabdázó augusztus elejéig további gondolkodási időt kapott, és ekkor kell választ adnia, hogy eligazol vagy Kaposváron marad. Hivatalosan eddig csak Szabó Alpár távozott, aki Belgiumban folytatja a pályafutását. A Fino egy vagy két játékost szeretne igazolni az új szezonra, attól függően, hogy az idei sikercsapat keretéből elköszön-e még valaki.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr344667161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása