Az Eötvös DSE augusztus végéig egy négy területet magában foglaló projektet valósít meg a Visegrádi Alap támogatásával Visegrad Talents’ Days címmel. A programban szerepel kulturális műsorok bemutatója, szakmai fórum, röplabdatorna, valamint rajzpályázat, rajzkiállítás és kézműves tevékenységek.

A programban lengyel, örmény, szlovák, koszovói és cseh partnerei vannak a debreceni egyesületnek. A rajzpályázatra 2012. augusztus 10-ig várják a szervezők a rajzokat a Bolyai János Általános Iskola, Óvoda és AMI címére (4032 Debrecen, Bolyai u. 29.).

visegradfund1.jpg

A rajzpályázat témája: Röplabda a Visegrádi Csoport országaiban.

A technika szabadon választott, a méret A3-as, nevezési díj nincs. Az alkotások hátoldalára rá kell írni az alkotó nevét, születési dátumát, postai címét, a rajz nevét, és ha van, a felkészítő tanár nevét.

A verseny életkori kategóriái: 0-6 év, 7-10 év, 11-14 év, 15 évnél idősebbek.

A legszebb rajzok díjazásra és kiállításra kerülnek augusztus 16-23. között Debrecenben, a Bolyai János Általános Iskolában.

visegradfund.jpg

Kapcsolódó honlapok
Visegrad Talent's Days
Eötvös Kupa
Média-megjelenések
Az Eötvös Kupa története
Eötvös DSE
Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

Címkék: pályázat rajz debrecen visegrád röplabda eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr864620527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása