Rendkívüli bravúr helyszíne volt május 26-án a csepeli Kék Általános Iskola tornaterme. A diákolimpia III. korcsoportos területi tornájáról a házigazda ötödik osztályos fiúcsapata kiváló játékával bejutott az országos döntő résztvevői közé.

― Óriási eredmény, hogy egy ilyen komoly megmérettetésen így helytálltunk. A felkészítés során az volt a cél, hogy a gyerekek megtanulják motiválni magukat, és kitartsanak a céljuk mellett. Nagyon erős volt a mezőny, ezért is nagy szó, hogy továbbjutók vagyunk. Csepel egyik tradicionális sportága a röplabda, gondoljunk csak Buzek László világklasszisunkra, ennek fényében is nagyon szép a mai siker ― vélekedett Börcsök Csaba, egykori 216-szoros válogatott játékos, a csapat edzője.

A tornaterem reggelenként, és a második szünetben is nyitva áll a játszani vágyó tanulók előtt, ők pedig szívesen élnek a lehetőséggel. A délutánonkénti tömegsporttokon is kedvelt a labdajáték, az edzéseken pedig a röplabdáé a főszerep.

― Erről szól ez az iskola: a gyerekek érezzék jól magukat, játsszanak sokat ― mondta Fehér Gábor, testnevelő-tanár, felkészítő. ― Nagy öröm, hogy a fiatalok megállták a helyüket az idősebb mezőnyben. Fontos volt számunkra, hogy hazai pályán játsszanak a gyerekek. Hajtóerő, hogy a szülők, barátok, osztálytársak együtt szurkoltak nekik. Nagy meglepetés a továbbjutás, hiszen ötödik-hatodik osztályos korcsoportban versenyeznek a mi ötödik osztályos gyerekeink.

A Kék Iskola csapata június 12-én, Egerben szerepelhet az országos döntőben.

(forrás: MTI)

Címkék: csepel kék röplabda diákolimpia utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr64549483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása