A jövő hétvégi női osztályozótorna programjában az NRK-Nyíregyháza és a Budai XI SE kérésére, a másik két résztvevő csapat megkérdezése nélkül változás történt!

A tornát névleg a szövetség rendezi, a játékvezetők díját, a jegyzőkönyvvezető bérét és utazási költségtérítését, illetve a terembérletet mégis a csapatoknak kell fizetniük, hasonlóan a Magyar Kupa négyes döntőjéhez. A mérkőzéseken Gala típusú labdákkal kötelező játszani, így az NB I-ből érkező két együttes némileg hátrányban lesz.

Érdekesség, hogy a pontszámítás ezen a tornán nem a most véget érő szezonra bevezetett 3-2-1-0-s rendszer alapján zajlik, hanem a régi metódus alapján, tehát a győztes két pontot, a vesztes pedig egy pontot kap.

Az osztályozótorna megváltoztatott programja
Időpont: május 12-13. (szombat-vasárnap)
Helyszín: Dömsödi Városi Sportcsarnok

Szombat
16 óra: NRK-Nyíregyháza ― Vasi Sportakadémia
18 óra: Palota RSC ― Budai XI SE
Vasárnap
10 óra: NRK-Nyíregyháza ― Palota RSC
12 óra: Budai XI SE ― Vasi Sportakadémia
16 óra: Budai XI SE ― NRK-Nyíregyháza
18 óra: Vasi Sportakadémia ― Palota RSC

Címkék: bajnokság röplabda nb1 osztályozó nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr564488431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása