Lemondott a Sümegi RE elnöke!

 2012.03.24. 20:17

Rédei János közleményt juttatott el a hunvolley.blog-hoz, amelyben bejelentette, hogy már nem ő a Sümegi RE elnöke! Lemondása okát nem kívánja indokolni. A dabronci röplabdát továbbra is segíteni fogja, ezt Badacsonyi Győzővel meg is beszélte.

„Ezúton bejelentem, hogy 2012. 03. 22-től a Sümegi RE elnöki tisztjéről lemondtam, az egyesület életében nem veszek részt. Lemondásom okát indokolni nem kívánom! Kérem az egyesület bármilyen dolgával kapcsolatban Kaposi Józsefnét vagy Németh Zoltánt szíveskedjenek keresni. Köszönöm mindenkinek az egyesületnek nyújtott eddigi segítségét, az egyesület további munkájához erőt és egészséget kívánok! Döntésemről az egyesület vezetőségét értesítettem, az értesítés átvételét bizonyítani tudom!”

Címkék: röplabda sümeg rédei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr34337550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása