Férfimunka

 2012.02.24. 17:09

Úgy tűnik, valóban két párharcra érdemes igazán odafigyelni a férfi NB I negyeddöntőjében. Az első mérkőzések alapján világossá vált, hogy a valóban a Kazincbarcika―Dunaferr csata hozza a legnagyobb küzdelmet, de a MAFC ellen játszó Dág sincs biztonságban! Szombaton három, vasárnap egy meccsel folytatódik a rájátszás. Előzetes!

NB I, férfiak, negyeddöntő, 2. mérkőzések

MAFC-BME-MAPEI ― DÁGI KSE

(február 25. szombat, 16 óra)
Tartalékos összeállításban sem vallott szégyent a MAFC a Dág otthonában az első meccsen. Bár 3:1-re a kistelepülés együttese nyert, és a negyedik szett 11 lett, a fővárosiak joggal bízhatnak abban, hogy Jahn Péterrel és Molnár Istvánnal kiegészülve szombaton egyenlítenek a párharcban. A két együttes közelmúltbeli játékát, teljesítményét és eredményességét (sőt néha a hozzáállását is) összevetve idegenben is esélyesebbnek számít a Dág, de ha képes lesz újra tűzpirosan, kőkeményen küzdeni a MAFC, lehet sansza! De csak akkor!

Tippünk 3:2

DUNAFERR SE ― VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA

(február 25. szombat, 17 óra)
A lélektanilag elképesztően fontos első meccsen karnyújtásnyira voltak a nagy sikertől, az idegenbeli győzelemtől a dunaújvárosiak, de végül egy téves játékvezetői ítélet győzelemhez segítette a szintén remekül játszó borsodiakat. A tét nem kicsi, a lelki mínuszban lévő Dunaferrnek mindenképpen nyernie kell, ha nem akar kilátástalan helyzetbe kerülni. Bár a jelenlegi szezonban eddig mindháromszor 3:2-es meccset játszott egymással ez a két csapat, és a győzelem élményével érkező Vegyészt talán esélyesebbnek tarthatnánk, az a bizonyos megérzés mást súg...

Tippünk 3:1

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI ― KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE

(február 25. szombat, 18 óra)
Az első meccs is sima volt, és ezúttal sem valószínű, hogy meglepetésközelbe tud kerülni a Szolnok. Ez a találkozó mindkét csapat számára optimális felkészülés lehet a rájátszás folytatására.

Tippünk 0:3

CSEPELI RC ― FINO-KAPOSVÁR

(február 26. vasárnap, 17 óra)
A kupagyőztes újabb lépést tehet a bajnoki elsőség felé vezető rögös úton. Ez a lépés azért vélhetően nem lesz olyan megterhelő...

Tippünk 0:3

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1 rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr384192913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása