A harmadik körrel folytatódik az alapszakasz a női NB II-ben. A Nyugati-csoportban szereplő MÁV Előre SC eredményeit ismerve jól látható, hogy nagyrészt újonc és fiatal játékosokkal játszanak a székesfehérváriak.

A fehérvári fiatalok az alapszakaszban mindössze egy mérkőzést nyertek. Még az ősszel, a bajnokság elején 3:0-ra verték a Kalocsát. Azóta nem volt sikerélményben részük.

― A csapat épülőben van, de menetközben is több változás volt ― mondta Kovács Mária edző. ― Szénási Edina új játékos, hosszabb kihagyás után tért vissza hozzánk. Molnár és Rivnyák, a két legtapasztaltabb sokat segített a többieknek, Pajor és Zsigmond pedig jó partnerei voltak. A juniorjaink is egyre jobbak, a 14-15 évesek mind masszívabbá válnak. Közülük Lukács, Gyöpös, Bolgár már a felnőtt csapatnak is tagja. A Vörösmarty Mihály Általános Iskolával, Fésüs Irénnel jó a kapcsolatunk, ők képezik az utánpótlásbázist, nagy segítséget jelentenek. A vörösmartysok közül Patkó, Gyenesi, Kaszanyi, Gotthárd és Pál a juniorcsapat meghatározó játékosai. Ez a bajnokság a tapasztalatszerzésről szólt eddig. Ha e téren gazdagodunk, akkor jöhetnek az eredmények. A cél a jobb játék, a jobb eredmények, és a jövő építése!

(forrás: Fejér megyei Hírlap)

Címkék: máv székesfehérvár röplabda fehérvár előre nb ii máv előre

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr14191633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása