Hagyomány Békéscsabán, hogy az önkormányzat minden évben köszönti a város kiváló teljesítményt elért sportolóit, edzőiket, és az eredményesen dolgozó sportvezetőket. Az élsportolói fogadásra meghívást kaptak a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület képviselői is.

Kiss Tibor alpolgármester ünnepi beszédében kiemelte, hogy a városi sportegyesületek kivételes jól teljesítettek az előző év során. A városvezető külön kiemelte a BRSE csapatát, akik a 2011-es esztendőt az első helyen zárták a bajnokságban.



2008 őszén jött létre a Sportszakmai Tanácsadó Testület, a grémium megalakulásakor úgy határozott, hogy minden esztendőben megválasztja az év békéscsabai legjobbjait. Ez a sportszakma elismerése a jók között is a legjobbak számára. Döntésük alapján az év csapata, a Békéscsabai Röplabda SE NB I-es női együttese lett. Az emlékplakettet dr. Szvercsák Szilvia jegyzőasszony adta át Baran Ádám klubelnöknek.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr694115835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása