A Magyar Kupa négyes döntőjére készülő Kalo-Méh-Kecskeméti SE férficsapata kedd délután Kazincbarcikán játszott felkészülési találkozót, amelyet szoros játszmákban a hazaiak nyertek 3:2-re. Gyurkó Sándor, az alföldiek edzője egyáltalán nem volt megelégedve az eredménnyel és a mutatott játékkal. Azt mondta, gondterheltebb lett, mint a meccs előtt.

Február 18-án, szombaton a Dunaferrt kellene legyőznie a Kecskemétnek, hogy bejusson a Magyar Kupa döntőjébe, ahol Kaposvár―Csepel párharc győztesével találkozna vasárnap Budapesten, a Fáy utcai Vasas-sportcsarnokban. Az alföldiek próbáltak külföldi ellenféllel edzőmeccset egyeztetni, de nem sikerült, így Kazincbarcikára utaztak, és 3:2-es vereséget szenvedtek.

― Az első játszmát fegyelmezett játékkal megnyertük. Tóth I Gábort ugyan tudtam játszatni, de érzékeny a bokája, nem tudom még, hogy a hétvégén pályára tud-e lépni ― mesélte Gyurkó Sándor. ― Ha ő nem tudja vállalni, akkor bizonytalanabb a csapatunk, az ütők is másként indulnak, ha Hatvany Zsolt irányítja őket. Nem vagyok megelégedve, gondterheltebb lettem, mint mielőtt elutaztunk volna Kazincbarcikára. Egyáltalán nincs jó kedvem, és nem csak az eredmény, hanem a mutatott játék miatt sem. A második játékrésztől kezdve cserélgettem, innentől kezdve elbizonytalanodtunk nyitásfogadásban. Nagyon nem voltam megelégedve Farkas Péter és Csányi Dániel mezőnymunkájával, illetve támadójátékával sem. Igazából Csala Bernátot és Bokor Gábort tudnám dicsérni. Kevés időnk van a Magyar Kupa-döntőig, de úgy érzem, mindentől függetlenül hasznos volt, hogy elutaztunk erre az edzőmeccsre.

Felkészülési mérkőzés, férfiak
Vegyész RC-Kazincbarcika ― Kalo-Méh-Kecskeméti SE 3:2 (―21, 21, 23, ―23, 13)

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr334106630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása