Vasárnap zárja a bajnoki alapszakaszt, de már a jövő heti Magyar Kupa négyes döntőre hangol a Fino-Kaposvár férficsapata. A somogyiak címvédésre készülnek mindkét sorozatban, ami lényegében egyet jelent azzal, hogy szeretnék megőrizni veretlenségüket.

A Debrecen elleni bajnoki vasárnap 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A bajnokság még szeptemberben kezdődött, és azóta hibátlan a csapat. A fiúk egy meccset nyertek 3:2-re, egyet pedig 3:1-re, a többi 15 találkozón még szettet sem vesztettek. Az alapszakasz első helyét már hetekkel ezelőtt megszerezték, de a hétvégén még le kell játszani a sereghajtó, és mindeddig nyeretlen Debrecen elleni mérkőzést.

― Vasárnap sima győzelmet várok. A kupára készülünk, kifejezetten a Debrecen ellen nem. Úgy volt, hogy ma játszunk a Muraszombat ellen, de nem jöttek el. Kedden játszunk az Eszékkel, ami jól szolgálja majd a felkészülést. A kupától is győzelmet várok ― mondta a Kaposvár játékosa, Szabó Alpár.

A Demeter-legénység formája felfelé ível, így a fiúk bizakodnak a folytatás előtt.

― Szerintem folyamatosan egyre jobb a csapat, ez az edzéseken is látszik, az edzésmunka meghozta a gyümölcsét ― tette hozzá Lesznyik Károly.

A kaposváriak az elmúlt időszakban is napi két edzéssel készültek, egyedül Nacsa Gábor kisebb izomsérülése okozott problémát a munkában. A Debrecen elleni, alapszakasz-záró találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr774091273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása