Az első helyezett Kaposvár, valamint a sereghajtó Debrecen szabadnapos lesz a férfi NB I alapszakaszának hétvégi, 21. fordulójában. A többiek természetesen pályára lépnek, a programból ezúttal a MAFC―Dág rangadó emelkedik ki, a további párosítások simának tűnnek... Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 21. forduló

KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE ― SÜMEGI RE

(február 4. szombat, 17 óra)
Kísérletezés, fiatalok beállítása, cserejátékosok szerepeltetése, illetve a Magyar Kupa négyes döntőjére tervezett taktika gyakorlása; ez mind-mind belefér a kecskemétieknél.
A két edző véleményét ide kattintva olvashatják!

Tippünk 3:0

CSEPEL ― VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA

(február 4. szombat, 17 óra)
A Csepel bejutott a kupa négyes döntőjébe! Igen ám, de ott helyt is kell majd állnia! Az együttes a közelmúltban elszenvedett néhány nagykülönbségű vereséget, de itt az idő, hogy összeszedje magát, és önbizalommal telve vágjon neki a kupakalandnak. A borsodiak elleni meccs remek lehetőség lehet akár a talpra állásra is. Ezt persze esetünkben nem a győzelmet jelenti, hanem mondjuk a szoros szetteket és a színvonalas játékot.

Tippünk 0:3

MAFC-BME-MAPEI ― DÁGI KSE

(február 5. vasárnap, 16 óra)
Amilyen életveszélyes mindenkire hazai pályán a Dág, annyira nem tényező idegenben. Illetve... Lehet, hogy szakít az udvarias látogató szerepével a kistelepülés együttese! Erre utal, hogy Dunaújvárosban például szerzett egy pontot. Talán Káposztásmegyeren sem esélytelen, hiszen a fővárosiak mostanság meglehetősen hullámzóan teljesítenek, egy hónapon, egy héten, de akár egy meccsen belül is. A MAFC-szív és a Dág-szív összecsap! Nagy rangadó lesz!

Tippünk 2:3

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI ― DUNAFERR SE

(február 5. vasárnap, 17 óra)
A Szolnok sem a kiegyensúlyozott teljesítményéről híres ebben az idényben, de egyszer-kétszer kijött a lépés Gulyás Ferenc együttesének. A dunaújvárosiak a közelmúltbeli rangadókon (MAFC, Dág) nem voltak kirobbanó formában, így tehát azt gondoljuk, ha nagyon összekapják magukat a hazaiak, akár egy pontot is elcsenhetnek sokkal esélyesebb riválisuktól.

Tippünk 2:3

Szabadnapos: Debreceni EAC, Fino-Kaposvár

Az állás
1. Kaposvár 50 pont
2. Kecskemét 43 pont
3. Dág 30 pont
4. Kazincbarcika 28 pont
5. Dunaferr 28 pont
6. MAFC 26 pont
7. Szolnok 17 pont
8. Csepel 11 pont
9. Sümeg 10 pont
10. Debrecen 0 pont

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr834058366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása