A bajnoki és Magyar Kupa-címvédő, jelenleg is listavezető Budapest SE látja vendégül a Veszprémi Egyetemi SC alakulatát vasárnap a női NB I alapszakaszának huszadik fordulójában. A múlt heti, Tatabánya elleni sikerrel hosszú nyeretlenségi sorozatot zárt le a bakonyi együttes.

Vasárnap, az erőviszonyokat látva szinte biztosan nem lehetnek győzelmi reményei a vendégcsapatnak a Városmajorban.

― Zsinórban három kőkemény meccs következik számunkra. Az alapszakasz utolsó fordulóiban előbb a BSE-hez utazunk, majd az Újpestet fogadjuk, aztán a Gödöllő lát minket vendégül ― összegzett Katona Péter, a VESC szakvezetője.

A tréner elmondta, a Budapest SE-vel szemben felszabadult játékot vár. Úgy vélekedett, a lányok az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára, de így is kellően motiváltak lesznek, hiszen hazánk legjobb csapata ellen mindig nagy élmény játszani.

― Sajnos továbbra is betegségek, sérülések nehezítették a hetünket. Tobak Eszter feladónk térde továbbra is rakoncátlankodik, míg Pintér Eszter és Jezerniczki Tímea betegséggel küszködött a napokban. Jó hír viszont, hogy a csapatkapitány, Kovács Anikó már százszázalékos munkát tud végezni.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 bse vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr673952417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása