A női NB I alapszakaszának huszadik fordulója keretében vasárnap Budapesten lép pályára az Albrecht-Miskolci VSC-MISI. A borsodiak vendéglátója 17 órától a TFSE-KRA lesz.

― Legutóbbi mérkőzésünkön jól játszottunk, és három vereség után végre nyertünk a Békéscsaba ellen ― kezdte Toma Sándor, az MVSC edzője, aki eltiltása miatt még a nézők soraiból szemléli majd a TF elleni találkozót, ezért csak súgóin keresztül adhatja taktikai utasításait. ― Arra számítok, hogy a viharsarkiak elleni siker hatására lendületbe jövünk, és diadalt aratunk három soron következő összecsapásunkon. Ugyanis számunkra ezúttal olyan meccsek következnek, amelyeket az erőviszonyok és a táblázaton elfoglalt helyezésünk alapján meg kell nyernünk. Köztük van a TF elleni fellépésünk is. Aktuális riválisunkat persze nem lehet leírni, félvállról venni, hiszen csapatukban szerepel néhány volt válogatott játékos: Várhegyi Anikó, Jáka Zsuzsanna és Nyári Virág. Ezen a meccsen a tapasztalat csap össze a fiatalos, mindent elsöprő lendülettel, s ebből nekünk kell győztesként kikerülnünk. Ha hozzuk a meccset, majd a további kettőt is, akkor az alapszakasz végére egészen biztosan megtartjuk negyedik helyünket.

A miskolciak ezen a héten elsősorban fizikális jellegű munkát végeztek annak érdekében, hogy a fővárosiakkal szemben fel tudják venni harcot. Mivel a mérkőzést nagy belső légterű csarnokban rendezik, a kis méretekhez szokott borsodiaknak erre is rá kell hangolódniuk.

― Ha a nyitásfogadásunk lehetővé teszi stabil alapjátékunkat, és azokat a kombinációkat, amelyekkel centereinket játékba tudjuk hozni, akkor nem féltem a lányokat – jegyezte meg a vezetőedző.

Az MVSC keretének tagjai közül mindenki egészséges: a héten már Szajkó Tímea is tréningezett és pályára lép, jelenléte tovább növeli a vendégek esélyeit.

(forrás: boon.hu)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda nb1 tf mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr543907411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása