Nyugtatóhatású gyógytea

 2012.01.26. 19:24

Szombat délutánra mind a négy meccset lejátsszák a férfi NB I alapszakaszának huszadik fordulójában. Ezeket a meccseket az orvosok akár receptre is felírhatják, például magas vérnyomás, vagy idegkimerültség ellen, ugyanis meglehetősen kevés izgalmat tartogatnak... Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 20. forduló

DUNAFERR SE — CSEPELI RC

(január 27. péntek, 17 óra 30 perc)
Mindkét csapat a Magyar Kupa februári négyes döntőjére készül, és mivel a bajnoki találkozójuk nem ígérkezik szorosnak, mindkét oldalon jó erőfelmérőnek, tesztalkalomnak tekinthetik ezt az összecsapást.

Tippünk 3:0

KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(január 27. péntek, 18 óra)
Ez a meccs sem ígérkezik szorosnak, a hazaiak nyugodtan gyakorolhatnak a komolyabb összecsapások, például a kupaelődöntő előtt, és a cserejátékosok is bizonyíthatnak.

Tippünk 3:0

FINO-KAPOSVÁR — SÜMEGI RE

(január 28. szombat, 12 óra)
Röplabdameccs délidőben! Aki esetleg az ebédlőasztal mellől érkezik a csarnokba, nyugodt lehet, nem marad éhen! A desszertre hazaér!

Tippünk 3:0

VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA — MAFC-BME-MAPEI

(január 28. szombat, 15 óra)
A négy közül ez a találkozó ígérkezik a legszorosabbnak és legérdekesebbnek. Újra Szalai Szabolcs nélkül játszik a Vegyész, amelynek a hazai pálya mindig komoly fegyvere. Természetesen nem írjuk le a fővárosiakat, de egyrészt nem teljes kerettel utaznak a borsodi városba, másrészt a legutóbbi, Dunaferr elleni meccsen látottakból kiindulva nincsenek a legjobb formában...

Tippünk 3:1

Szabadnapos: Dági KSE, Debreceni EAC

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr593862389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása