Hamarosan visszatér a röplabdapályára a TEVA-Gödöllői RC korábbi csapatkapitánya, Bajáriné Pesti Anikó, aki a közelmúltban szülési szabadság miatt szüneteltette pályafutását. Egyelőre nem tudni, hogy a jelenlegi szezonban csatasorba állítják-e, az mindenesetre tény, hogy az igazolása rendben van, tehát adminisztratív akadálya nincs, hogy ismét pályára léphessen.

Könnyen elképzelhető, hogy szükség is lesz a játékára, hiszen a legutóbbi, Kaposvár elleni bajnoki meccsen részleges oldalszalag-szakadást szenvedett a Gödöllő ütőjátékosa, Szűcs Zsuzsanna.

A hírek szerint egyébként az NB I-es tabella jelenlegi második helyezettje szeretné aktivizálni magát az átigazolási időszak jövő keddi lezárásáig, tehát nem kizárt, hogy további meglepetések, további érkezők is várhatók!

Címkék: röplabda gödöllő

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr323745509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása