Hajthatatlan volt a szövetség, és úgy döntött: kizárja a Nyíregyházi FRK férficsapatát. A felnőttek számára ezzel véget ért a bajnokság, egyedül a gyerekek folytatják a szezont.

Amiről eddig még csak feltételes módban írtunk, az immáron tény: a szövetség a juniorok három ki nem állása miatt kizárta az NB I-es felnőtt bajnokságból a Nyíregyházi FRK csapatát. Mindezt Bugyi József játékos-edző is megerősítette pénteken délután.

― Mivel a két ünnep között szabadságon voltak a szövetség munkatársai, csak csütörtökön sikerült beszélnem telefonon a főtitkárral ― kezdte tájékoztatását Bugyi József. ― Sajnos rossz hírt kaptam, hiszen a szövetség hajthatatlan, és tartja magát a szabályokhoz, így kizárta a felnőtt csapatot az NB I-ből, és jövőre csak az NB II-ben folytathatjuk. Sajnos nem sikerült semmivel meggyőzni a főtitkárt, így kénytelenek vagyunk tudomásul venni a döntést. Az utánpótláscsapatokkal folytathatjuk ugyan a bajnoki küzdelmet, ám mivel pénzünk nincs, így a junior- és a serdülőcsapatok számára is befejeződött a szezon. A legkisebbekkel, a gyerekekkel viszont végigvisszük az évet, hiszen ügyesek a fiatalok, a hatos döntőbe jutás is reálisnak tűnik. Hogy mi lesz a folytatás a felnőtt csapattal, Ezt most még nem tudom, ez sok mindentől függ...

A szövetség már eddig is sokat tett azért, hogy sorra eltűnjenek a csapatok az országos röplabdatérképről, de legalábbis segítséget senkinek nem nyújtott. Most itt az újabb áldozat, itt az újabb halott. A szövetségi üzenet egyértelmű: nem kelletek, dögöljetek meg! Csoda, ha egyre többen ezt kívánják a döntéshozóknak is?!

Természetesen az öt juniorjátékossal kiálló, a hatodikkal sumákoló, illetve a fellebbezési díjat információink szerint be nem fizető nyíregyháziakat sem mentenénk fel a felelősség alól...

Címkék: nyíregyháza röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr623525289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása