Régi-új játékosok Désen

 2011.12.29. 23:50

Alig fejeződött be az őszi idény a román férfi első osztályú bajnokságban, máris elkezdődtek az átigazolások. A Dési Egyesülés keretében is akad újdonság: a klub vezetősége úgy döntött visszahozza a Szamos-parti együtteshez az innen korábban távozott Bogdan Rus, Alex Halchin duót.

Az előbbi a Steaua Bucuresti gárdájában szerepelt a nemrég lezárult szezonban, utóbbi pedig éppen szerződésre vágyott. Máskülönben rövid pihenő után, január harmadikán kezdik el felkészülésüket a tavaszi rajtra a désiek. Szilágyi Tibor edző tanítványai adósak maradtak lelkes szurkolóiknak, az őszi szereplésük nem a várakozásnak megfelelően alakult, hiszen az alapszakasz 11. fordulója után öt győzelemmel és hat vereséggel a 12 csapatos tabella hetedik helyén állnak.

(forrás: szabadsag.ro)

Címkék: románia román dés röplabda dej

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr173505622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása