A jövő bajnokai Kaposváron

 2011.12.29. 23:52

Újabb tehetséges korosztály bontogatja szárnyait a kaposvári fiú röplabda utánpótlásban. A sportiskola gyermek-együttese szeretne bejutni az országos döntőbe, ahol megcélozza majd a dobogót.

Kovács Balázs tanítványai a közelmúltban egy hazai rendezésű felkészülési tornán is bizonyítottak.

A Kaposvári Sportiskola gyermek fiú csapata egy négycsapatos, hazai rendezésű felkészülési tornán mérhette fel, hogy hol tart a munkában. Az együttes tagjait a korábbi magyar bajnok játékos, Kovács Balázs edzi.

― Mindenképpen érdemes csinálni, mert hálás feladat gyerekekkel foglalkozni. Én a 13-14 éves csoporttal dolgozom, ez az úgynevezett gyermek korosztály. Nagyon ügyesek, talán itt fejlődnek a legtöbbet, ugrásszerűen, és ez az a korosztály, amely már nagypályán játszik. Akik a miniből jönnek fel, hozzá kell szokniuk, ők a hetedikesek, és ha megszokják, akkor már szép dolgokat is lehet látni ― mondta az edző, Kovács Balázs.

A Gárdonyi iskolában rendezett tornán jól kezdtek a kaposváriak, és sokat vártak a folytatástól is. Végül a Dunaferr, majd egy fővárosi együttes ellen is nyertek, így magabiztosan hódították el a felkészülési torna első helyét. A fiatalok már bizonyítottak, hiszen az ősszel egy szegedi országos kupa első helyét is megszerezték. Folytatás januártól, immár a Kaposvári Röplabda Akadémia színeiben.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr563505629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása