Nem szakadt meg a nagyszerű sorozat: Kazincbarcikán is megőrizte veretlenségét a Fino-Kaposvár férficsapata. Az NB I hétvégi rangadóját 3:1-re nyerték a somogyiak, így 13 mérkőzés után is magabiztosan vezetik a tabellát. A találkozót Demeter György vezetőedző értékelte.

― Az első szettben jól kezdett a Vegyész, agresszív nyitásokkal próbáltak minket zavarba hozni a hazaiak, de a szett végén taktikai szervákkal fordítani tudtunk. A második játszmában mi kezdtünk eredményesebben, négy-nullára vezettünk, de ezután fordítani tudott a borsodi csapat. Főleg a felugrásos nyitásokkal leptek meg minket, a mi teljesítményünkön pedig ezekben a percekben látszottak leginkább a hosszú utazás fáradalmai. A harmadik játékrésztől már újra a mi szerváink érvényesültek, és fontos volt, hogy a sáncunk és a mezőnyvédekezés is sokat javult. Átvettük a játék irányítását, és meggyőző fölénnyel nyertünk. Örülök a fontos idegenbeli sikernek.

― Milyen volt a hangulat a kazincbarcikai csarnokban?
― A régi időket idézte ez a mérkőzés! Lényegében teltház volt, megtelt a lelátó, és remek hangulatot varázsoltak a csarnokba a szurkolók. Jó röplabdát láthatott a közönség.

― Ezen a találkozón már pályára lépett a csapat régi-új feladója, ifj. Laszczik Iván is.
― A második szett végétől játszott, és már érződött a teljesítményén, hogy újra edzésbe állt. Remélem, hogy ezen az úton halad tovább.

― Hogy alakul az év vége és az újesztendő első heteinek programja?
― Ezen a héten pihenőt kapnak a játékosok, mindenki egyéni edzésprogram alapján mozog majd. A jövő héten újra munkába állunk, és megkezdjük a felkészülést a Dág elleni hazai bajnoki találkozóra, és a Magyar Kupa budapesti negyeddöntőjére. Sűrű lesz a januári programunk: az év első három hetében öt mérkőzés vár ránk. Szeretnénk majd ott folytatni, ahol a hétvégén abbahagytuk.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 kazincbarcika

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr693476318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása