A Fino-Kaposvár vendégeskedik szombaton 17 óra 30 perctől a Kazincbarcika otthonban, a férfi NB I alapszakaszának 15. fordulójában. Geiger András és Demeter György is régi jó ismerősként tér vissza a borsodi városban!

A hét közben, Dágon játszott Magyar Kupa-visszavágót a Vegyész RC, amelynek egy nyertes szett is elég volt a továbblépéshez, mivel az első találkozón 3:0-ra győzött. A borsodiak erre a meccsre szűk kerettel utaztak, hiányzott az elsőszámú liberó, Szántai Balázs, illetve Lehóczky Gergő, Árva Milán, és Kiss Gergely is.

— Tisztában voltunk azzal, hogy az alapcsapat magában is képes arra, hogy a szükséges egy játszmát hozza — mondta Dudás András, az észak-borsodiak szakvezetője. — Szerettük volna, ha ez minél hamarabb megtörténik, s miután az első játékban 10:10 után elléptünk 14:10-re, és folyamatosan vezettünk, erre korán meg is lett a sanszunk. Ami azért volt jó, mert így azonnal megfogtuk az ellenfelet, amelynek ezzel nem maradt esélye a továbbjutásra.

A dági összecsapáson bemutatkozott a régi-új ütőjátékos, Szalai Szabolcs is, aki néhány napja tért vissza Kazincbarcikára, Ausztriából. De egyelőre csak rövid időt töltött a parketten.

— Nem változtattunk a kezdőhatoson, ám amikor úgy adódott a helyzet, akkor bement — folytatta a kazincbarcikai tréner. — Szalai Szabolcs érkezése érezhetően pozitívan hatott a többiek edzésmunkájára, amely eddig sem hagyott kívánnivalót maga után. Jelenléte feldobta a hangulatot, mindenki produkálni akart előtte az első közös foglalkozáson. Ő egy olyan játékos, aki Magyarországon egyértelműen el tud vinni a hátán egy csapatot.

Amire ha valamikor, akkor most igazán nagy szükség lesz, hiszen szombaton este fél hattól a bajnokság favoritja ellen futnak ki a pályára a kazincbarcikaiak. Csak emlékeztetőül: a somogyi csata október elején 3:0-s kaposvári sikerrel ért véget. Ez lesz az ősz meccse!

— Nekünk mindenképpen — értett egyet ezzel a kazincbarcikai mester. — A kaposváriak profi körülmények között készül, délelőtt, délután edzést tartanak, Szlovéniába is kijárnak edzőmeccsre, mert nem minden hazai bajnoki megfelelő számukra. Labdabiztosak, alapjátékuk jó, csak átlag fölötti teljesítménnyel foghatjuk meg őket, de megpróbáljuk. A csapat pozitív értelembe véve izgatott, bízom benne, hogy ez valamennyi emberünkből többet fog kihozni.

A kaposváriaknál nemrégiben feladóváltás történt, hiszen Kaszap Tamás külföldre igazolt. Ezen a poszton a fiatal Magyar Bálint bevethető, akit segít a visszavonulása után ismét edzésbe állt ifj. Laszczik Iván. Kazincbarcikán ismerősként üdvözölhetik majd a vendégek vezetőedzőjét, Demeter Györgyöt, aki korábban a vegyészvárosban is dolgozott, a játékosok közül pedig Geiger Andrást.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 kazincbarcika

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1003471056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása