December 10-én rendezték Borson, a romániai határtelepülés impozáns sportcsarnokában a Bihar Megyei Határon Átnyúló Leány Regionális Gyermek Röplabda Bajnokság harmadik fordulóját ezúttal is 15 mérkőzéssel.

A hatfordulós verseny eddigi házigazdái Nagyvárad és Balmazújváros voltak, majd 2012. április közepéig sorrendben Hajdúszoboszló, Vaskohsziklás (Stei) és Debrecen ad otthont az idén indult kezdeményezésnek. A lebonyolítás szerint minden mérkőzés két játszmáig tart, így 2:0 vagy 1:1 lehet a végeredmény.

Az eddigi fordulók után a főbb kérdések azok voltak, hogy az egymással fej-fej mellett haladó, a tabellát vezető két romániai együttes, és a bronzéremért küzdő debreceni Eötvös DSE, illetve a hajdúszoboszlói Dominó DSE tud-e egymással szemben előnyre szert tenni, az eddigi mérkőzéseiken ugyanis a röplabdázásban egyébként „lehetetlen” 1:1-es eredmény született. A harmadik fordulóban először a Vaskohsziklás legyőzte a Nagyváradi Sportiskolát, így úgy tűnt, hogy pontelőnnyel telelhet a tabella élén. Aztán az új listavezetőtől ― egyedüliként a nap során ― az Eötvös DSE elvett egy szettet, ugyanúgy, ahogy ezt egy hónapja a hajdúszoboszlóiak tették. A harmadik helyért vetélkedő Eötvös DSE és a Dominó DSE harmadszorra is megosztozott a pontokon. Az újvárosiak ismét előreléptek, az elmúlt fordulókhoz képest több pontot szereztek, de játszmagyőzelemnek ezúttal se örülhettek.

A táblázatot ismét a Vaskohsziklás vezeti, de csak összesített pontaránnyal előzi meg a Nagyváradot. Az Eötvös DSE áll a harmadik helyen, közvetlen utána a Dominó DSE a negyedik. Az eddig csak magyarországi csapatok ellen eredményes Bors előzi meg a tabellát záró Balmazújvárost.

A bajnokság részletes eredményei, kiírása, fotók a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók, ide kattintva!

Címkék: románia román röplabda regionális eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr323455704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása