A Közgáz SC-DSK a vártnál nehezebben győzte le hazai pályán a szombathelyi HVSE-SzoESE csapatát (3:2) a női NB II Nyugati-csoportjában, az alapszakasz tízedik fordulójában. Egyik csapatban sem volt sok kimagasló egyéni teljesítmény, a fővárosiaknál Petrás Dalma tette a legtöbbet a sikerért.

Két nagyjából egyforma csapat egyformán sok-sok hibával játszott. A hazaiak részéről a mérkőzés második részében leginkább a támadás-befejezésekkel volt gond. A Közgáz feladója ezúttal alulmúlta önmagát, nem tudta hozni azt a remek teljesítményt, amire általában képes. Petrás Dalma átlagon felül játszott, a többiek szóra sem érdemes produkciót nyújtottak. A szombathelyiek közül Werkman Viktória a többiek fölé nőtt játékban, hatékonyan ütött. Az egész meccs rendkívül hullámzó volt, jellemző, hogy a második szettben már 19:9-re is vezetett a fővárosi együttes, ekkor Lestár László edző lehetőséget adott a cserejátékosoknak, de ennek az lett a vége, hogy előbb felzárkózott, majd egyenlített, végül pedig fordított és 25:23-ra nyert a Szombathely! A harmadik szakasz végén is jelentős előnnyel vezetett a Közgáz, de lendületbe jöttek a vasiak, és bár ezúttal csodát nem tudtak tenni, tíz pontra csökkentették a különbséget, és ezt az iramot a negyedik felvonásban is megtartották, így simán egyenlítettek összesítésben (2:2). Az ötödik szettben a házigazda bizonyult valamivel összeszedettebbnek és határozottabbnak.

NB II, nők, Nyugati-csoport, alapszakasz, 10. forduló

Közgáz SC-DSK ― HVSE-SzoESE Szombathely 3:2 (25, ―23, 15, ―15, 11)

Címkék: szombathely közgáz haladás nb ii szombathelyi egyetemi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr993453230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása