A Veszprémi Egyetem SC a női NB I alapszakaszának 14. fordulójában egy nehéz sorozat után verhető riválissal, a Kaposvár együttesével néz szembe szombaton, hazai környezetben.

A VESC röplabdázói fárasztó, nehéz sorozatot tudhatnak maguk mögött. A kőkemény bajnoki és kupaellenfelek után a Kaposvár viszont már könnyebb, verhető riválisnak ígérkezik.

― Kaposváron három-kettőre tudtunk nyerni. Ettől függetlenül nem szabad lebecsülnünk őket, erős ellenféllel mérkőzünk meg ― összegzett Katona Péter, a VESC szakvezetője.

A tréner hozzátette, nagyon jó a hangulat, a lányok remek, összetartó társaságot alkotnak, ami sok nehézségen átsegítheti őket.

― A Kaposvár eddig könnyebb csapatokkal játszott, így jelenleg megelőz minket a tabellán ― ecsetelte a tréner. ― Ez azonban remélhetőleg csalóka kép, amit hamarosan megváltoztathatunk. Nekünk most fordul a kocka, a verhető riválisok ezután következnek, így ha minden jól megy, akár a hetedik helyet is meg tudjuk csípni az alapszakaszban. Legrosszabb esetben viszont a nyolcadik helyről nem szeretnénk elmozdulni.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém kaposvár röplabda nb1 bitt vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1003452261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása