MAFC-napok előtt áll a Sümeg!

 2011.12.09. 21:59

A férfi NB I alapszakaszának 14. fordulójában a Sümegi RE szombaton a MAFC-BME-Mapei együttesét fogadja, majd hétfőn a MAFC-Vásárhelyi otthonába látogat a Magyar Kupa első fordulójában.

― A sorsolás szeszélye folytán sorozatban a bajnokság legjobb csapataival kellett az utóbbi hetekben szembenéznünk. A széria a hétvégén a MAFC elleni csatával véget ér, ezek után a folytatásban már a velünk egy súlycsoportba tartozókkal játszunk ― fogalmazott Fehér Tibor, a Sümeg edzője. Azt még nem tudni, hogy az újonnan leigazolt Németh Ervin pályára léphet-e, ugyanis még mindig nem készült el a játékengedélye.

A MAFC hazai pályán 3:1-re győzte le a Sümeget, de a találkozó végig rendkívül szoros és éles volt, így Fehér Tibor edző úgy nyilatkozott, szeretnék megszorongatni riválisukat és a pontszerzést tűzték ki célul.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 sümeg mafc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr213452249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása