Az MRSZ versenybizottsága kizárta a felnőtt férfi NB I-ből a Sollight-Nyíregyházi FRK együttesét, mert a juniorcsapat három mérkőzésen (Csepel, Kecskemét, Kazincbarcika) csupán öt fővel jelent meg, ennek következtében a versenykiírás 11.1. pontja szerint ki nem állónak kell tekinteni.

A versenykiírás 11.5. pontja szerint, ha valamely csapat a bajnokság során három mérkőzésen nem áll ki, a versenybizottság a csapatot a bajnokságból kizárja. A kizárt, megszűnt, vagy visszalépett felnőtt csapat sportszervezetének OIK, OSB, OGYB csapatait nem kell kizárni a bajnokságból. Mindezek miatt a Magyar Kupából sem zárják ki a szabolcsiak. A kizárt, megszűnt vagy visszalépett NB I-ben szereplő csapat a következő évben legfeljebb NB II-ben indulhat.

A határozat ellen a kézhezvételtől számított nyolc napon belül lehet fellebbezni, de annak halasztó hatálya nincs, tehát a Nyíregyháza hétvégi, Dág elleni meccse mindenképpen elmarad.

Címkék: nyíregyháza röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr873449914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása