A Kecskemét elleni idegenbeli diadal után hazai rangadó előtt áll a Fino-Kaposvár férficsapata. Az NB I-ben veretlenül éllovas somogyiak a Dunaferrt látják vendégül pénteken 18 órától a Városi Sportcsarnokban.

A fiatal dunaújvárosi együttes hét győzelemmel és három vereséggel az ötödik helyen áll, és szeretné megnehezíteni a bajnok dolgát. Az egykori somogyi kedvenc, Tomanóczy Tibor tanítványait a szezon elején idegenben is sikerült 3:0-ra megvernie a címvédőnek, így nem meglepő, hogy hazai környezetben is a Kaposvár az esélyes.

― Eddig elfogadhatóan teljesítettünk, hiszen a kötelezőket hoztuk, talán a Dág elleni vereség olyan, amit szerintem elkerülhettünk volna, és nem terveztük ― mondta Tomanóczy Tibor, a Dunaferr edzője. ― Azt mondtam a játékosaimnak, hogy ha szettet akarunk nyerni a Kaposvár ellen, akkor mindenkinek száz százalékot kell kiadnia magából. Úgy gondolom, hogy a meccsnek és a bajnokságnak is a somogyi csapat az esélyese, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a dolgát. Sajnos vannak betegeink, sérültek, ráadásul utazunk is, szóval ezek sem teszik egyszerűbbé a helyzetünket. Annyit még szeretnék mondani, hogy Geiger Andrisnak gratulálok az év röplabdázója címhez, de majd személyesen is elmondom neki.

A kaposváriak jó hangulatban készültek a héten, és már edzésbe állt a régi-új feladó, ifjabb Laszczik Iván is.

― Nagyjából tudtam, mire számíthatok, de mindenképpen újra fel kell vennem a ritmust ― fogalmazott a 29 éves, sajátnevelésű játékos. ― Ilyen szempontból idő kell a beilleszkedéshez, de már most nagyon jól érzem magam. A vezetők azt várják tőlem, hogy januárig újra formába lendüljek, és az alapszakasz után a lehető legjobban segítsem a csapatot a pályán a célok eléréséhez.

A kaposvári csapat minden tagja harcra kész, a találkozó pénteken 18 kezdődik a Városi Sportcsarnokban, a belépés ingyenes.

A Fino-Kaposvár Szurkolói Baráti Kör egy nemes célt tűzött ki, amelyhez a nézők segítségét kérik. Akinek van a tulajdonában plüssfigura, könyv, mesekönyv, társasjáték, vagy jó állapotban lévő játék, amelyeket nem használnak, hozzák el a pénteki mérkőzésre, és ajánlják fel a rászorulók részére. Az összegyűjtött adományokat a Nagycsaládosok Kaposvári Egyesületén keresztül olyan családoknak juttatják el, akiknek a nehéz helyzetük miatt gondot okozhat gyermekeik megajándékozása az ünnepek alatt.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr993448251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása