A női NB I alapszakaszának 13. fordulójában a Veszprémi Egyetemi SC 3:1-re kikapott Miskolcon. Az első, a második és a harmadik játszma is rendkívül szorosan alakult, de ezek közül csak a középsőt tudták megnyerni a bakonyiak.

A hosszú utazás dacára jól kezdett a Veszprém a Miskolc otthonában, és egészen húsz pontig nála volt az előny. Ezután azonban a hazaiak ügyes támadás-befejezésekkel előbb egyenlítettek, majd fordítottak és megnyerték a játszmát is (1:0). A második felvonásban fordult a kocka: a hazaiak folyamatosan vezettek, azonban a hajrára elfáradtak, az egyetemisták pedig ezt kihasználva egalizáltak (1:1). Kezdődhetett minden elölről. A harmadik játékrészben a Miskolc pontosabb nyitásokkal hat ponttal ellépett ellenfelétől, és ezt a különbséget a VESC már nem tudta a befejezésig ledolgozni (2:1). A negyedik szettre teljesen elfogyott a vendégek ereje, alábbhagyott a lelkesedés is, így a házigazda megnyerte a mérkőzést (3:1).

NB I, nők, alapszakasz, 13. forduló

Albrecht-Miskolci VSC-MISI — Veszprémi Egyetemi SC 3:1 (22, —23, 22, 18)

Miskolc, 150 néző. Játékvezetők: László É., Vári
Miskolc: Oláh Cs., Leidgeb, Rédei, Kovács E., Szajkó, Szabó B. Csere: Nagy (liberó), Csarkó, Sitkey, Kiss. Edző: Toma Sándor
Veszprém: Szelle D., Telek, Környei, Tobak, Földesi, Jezerniczki. Csere: Pintér E. (liberó), Dordzsceren, Molnár B. Edző: Katona Péter

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Toma Sándor:
— Nagyon szétszórtan játszottunk, sajnálom, hogy csak az utolsó szettben tudtunk magunkhoz méltón röplabdázni.
Katona Péter: — Nyerhető volt ez a meccs. Sorsfordítónak érzem, hogy az első játszmát elbuktuk a végjátékban.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém miskolc röplabda nb1 mvsc vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr963440112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása