„Ne legyen igazam!”

 2011.12.03. 20:12

Két jó oka is van, hogy a kecskeméti sportbarátok vasárnap délután kilátogassanak a Messzi István Sportcsarnokba: 17 órától Magyarország két legjobb férfi röplabdacsapata, a Kecskemét és a Kaposvár méri össze tudását, valamint belépésükkel támogatják a 11 éves Horváth Eriket, aki a közelmúltban veszítette el családját egy tragikus közúti balesetben.

Kétségtelenül nemes gesztust tesz a Kalo-Méh-Kecskeméti SE, hiszen a somogyiak elleni rangadó teljes jegybevételét a három hete szüleit és két húgát elveszítő 11 éves röplabdás fiúnak ajánlják az alföldiek, akik a minap támogatóra leltek ebben az ellenfél részéről is!

— Nagyon jólesett, amikor a napokban felhívott a kaposvári klub egyik vezetője, hogy tőlük is mindenki belépőt fog venni, még a felnőtt- és juniorcsapat játékosai is. Valamint a szurkolókat, akik különbusszal jönnek, arra kérték, hogy mindenképpen vásároljanak jegyet a találkozóra — mondta a kecskemétiek edzője, Gyurkó Sándor, akinek Csoma Krisztián sérülése miatt fájhat a feje. — Edzésen, blokkolás közben eltört a kisujja. Az, amelyik csavarozva volt. Nagy érvágás ez! Nem kellett megműteni, de négy hétig gipszben lesz, és a gipsz levétele után majd kiderül, mennyit kell várni, hogy ismét teljes értékű legyen.

Még rosszabbul hangzik dolog, ha hozzávesszük, hogy a közeljövőben a másik két nagy vetélytárssal, a Dunaferr-rel és a Kazincbarcikával is találkoznak a kecskemétiek!

— Egy sérülés soha nem jön jókor, de most nekünk a legrosszabbkor jött — magyarázta Gyurkó. — A nyáron még úgy számoltam, hogy a feladóval átlóban versenyhelyzet lesz Csoma, Rapi és Schulcz István között, aztán most már egyikük sincs! Szappanos Mátét fogom pályára küldeni azon a poszton, mezőnyben biztosan mozgékonyabbak leszünk vele. A nyitásaival nem lesz gond, de blokkban és támadásban lehet, hogy nem lesz olyan határozott, mint Csoma. Bár nem legyen igazam.

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr813434838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása